LA CABRA O QUI ÉS SYLVIA
Autor: Edward Albee; Traducció: Josep Maria Pou
Hora: 20:00
Lloc de representació:
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40 (Cerdanyola del Vallès)
Data Hora  
divendres, 7 de maig de 2021 20:00 Compra
Descripció

Direcció: Iván Morales; Interpretació: Jordi Bosch , Emma Vilarasau,  Jordi Martínez, Roger Vilà

El Martin acaba de rebre un prestigiós premi i l’encàrrec que culminarà la seva carrera com a arquitecte, una carrera d’èxit que també es tradueix al seu matrimoni. Aquesta nit rebrà a casa a un vell conegut per concedir-li una important entrevista televisiva, prepara la casa amb la seva dona mentre intenta recordar el nom del seu invitat. Ser educat amb un bon amic és molt important, és una relació sòlida, de fa temps, d’aquelles que sembla que res pot espatllar... Però potser sí que hi ha una cosa que ho pot fer trontollar tot.

Perquè resulta que Martin té un secret, una cosa que no ha dit a ningú i que farà tremolar els fonaments de la seva família benestant.

 

L’autor és conegut per ser un ferm defensor de la idea que el teatre ha d’ensenyar-nos com encaminar les nostres vides més plenament. Les seves obres acostumen a tenir un marcat sentit social, i en aquest cas Albee refexiona sobre com les diferents civilitzacions estableixen els límits de la seva tolerància utilitzant la comèdia com a vehicle pel debat. L'obra comença presentant Martin com un personatge que ho ha aconseguit tot i gaudeix

d’una posició de respecte tant en l’àmbit professional com el personal.

Però aquest renom i el seu matrimoni perfecte, es comença a trencar peça a peça mentre l’espectador es veu immers en l' abisme que acabarà commocionant- lo.

 

Preu: 22€; Anticipat: 18€; Joves estudiants i pensionistes: 12€