Venda d'entrades

BUFFALO BILL A BARCELONA

Divendres 21 d’octubre
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès
Gestiona
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-

BUFFALO BILL A BARCELONA

Divendres 21 d’octubre

Data Hora
21
Octubre Divendres
20:00 h
Comprar

Buffalo Bill, mític explorador i caçador de búfals, condecorat per les seves “proeses” en les anomenades guerres índies de mitjans segle XIX a l’Oest Nord-Americà, quan ja no queden búfals ni natius per abatre té la “brillant” idea de muntar un show, un circ, amb els supervivents de la conquesta de l’Oest. Abans del cinema crea un gènere, el western. El seu circ d’indis i cowboys recorre mig món, fins recalar a Barcelona. Buffalo Bill es converteix així en una icona, el primer famós de la història; codificant les maneres, els costums i els patrons dels EE.UU. Amb ell pren forma la jove nació nord-americana.

Raquel Sans, periodista i presentadora del telenotícies de TV3, puja a l’escenari per fer-li una entrevista pòstuma al llegendari cowboy. Plegats viatjaran de les grans planures del Far West, fins la Barcelona de finals del segle XIX.

Un diàleg on es desgranen els motius pels quals l’ideal d’home rude i viril que encarnava Buffalo Bill sembla que no va entusiasmar a la Barcelona de l’època.

Ramon Madaula escriu i interpreta el personatge, i Mònica Bofill torna a dirigir el muntatge, després de l’èxit assolit amb Els Brugarol.

Gestiona
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-