ELS GOSSOS
Autor: Nelson Valente
Hora: 20:00
Lloc de representació:
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40 (Cerdanyola del Vallès)
Data Hora  
divendres, 16 de abril de 2021 20:00 Compra
Descripció

Director: Nelson Valente; Intèrprets: Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié  i  Albert Pérez

 

Acostuma a passar que una persona vulgui canviar la seva vida i no ho sàpiga. I poden passar molts anys sense que aquest desig surti a la llum. Llavors, una trobada inesperada, un detall sense importància, un esdeveniment aparentment casual serveixen com a detonadors d’una crisi que posarà en joc tots els aspectes de la vida. No hi ha marxa enrere. Les preguntes són ineludibles: Aquesta és la vida que vull? Quan la vaig escollir? Algú m’ha preguntat si és així com vull passar els dies que em queden en aquest món?.

El miracle es produeix quan els interrogants són tan poderosos que sobrepassen la persona en crisi i s’expandeixen, com el foc, d’un cos a l’altre.

Una celebració familiar destapa un laberint de secrets enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat. Històries d’amors, odis i ressentiments, gravats en les mirades dels gossos de la infantesa que ara es projecten al present. Secrets del cor. Records distanciats pel temps. Què som? Què hem fet? De què tenim por? Per respondre aquestes preguntes, un pare recorre a fets del passat que, molts d’ells ni tant sols van succeir. Una mare es retreu a sí mateixa tot allò que no es va atrevir a fer. Una parella jove es victimitza com si la vida que porten junts fos la única opció. Els gossos s’endinsa en qüestions que afecten tota la humanitat.

 

Preu: Taquilla 18€;  Anticipat: 15€;  Joves, estudiants i pensionistes: 10€

(compra anticipada  al  web: 1 € menys)

Organitza: Regidoria de Cultura