Venda d'entrades

LA DONA DEL TERCER SEGONA

Divendres 10 de desembre
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès
Organitza
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-

LA DONA DEL TERCER SEGONA

Divendres 10 de desembre

Data Hora
10
Desembre Divendres
20:00 h
Comprar

DIRECCIÓ: Ivan Benet

Tenim veïnes. Som veïnes. Ens creuem pel carrer. Per l’escala. Sentim les nostres veus pel pati interior. Ens veiem a la cua del pa. Ens saludem fent un gest amb el cap. A vegades, poca cosa més. Ens veiem però som com una ombra. Podem desaparèixer

i que ningú se n’adoni. Ens podem tornar invisibles perquè moltes vegades ja ho som. Ens veiem. Però poques vegades ens mirem i gairebé mai ens escoltem.

A La dona del tercer segona, la Raquel ens diu per primera vegada el seu nom i s’explica. Perquè, encara que no ho sembli, hi ha coses que poden tenir una explicació i, encara que no ens  vingui de gust, a vegades les veus que sentim pel pati interior estan carregades d’històries.

Ens atrevim a escoltar-les?

La Raquel, la nostra veïna, ens vol parlar. L’hem d’escoltar, l’hauríem d’escoltar. La nostra veïna té un problema. L’hem d’ajudar, ho hauríem de fer. La nostra veïna té un fill.

I al nucli de la història, al bell mig, aïllada de tota resposta hi ha l’estigmatització de les persones que pateixen alguna malaltia mental; una qüestió que com a societat ens ha de preocupar i molt.

Organitza
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-