Venda d'entrades

BIRNAM

Divendres 25 de març
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès
Organitza
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-

BIRNAM

Divendres 25 de març

Data Hora
25
Març Divendres
20:00 h
Comprar

Un actor ja gran és al camerino preparant-se per representar el rei Duncan a Macbeth, quan li comencen a aparèixer dubtes sobre el valor de la paraula i la naturalesa del llenguatge, sobre el teatre i la seva funció, sobre el seu moment com a actor i el seu passat, sobre la vellesa… Li revenen els seus fantasmes, dubta de tot, el seu món entra en crisi. Amb aquestes disquisicions va establint un soliloqui teixit amb cites, referències i comentaris a Shakespeare i a les seves obres així com a alguns dels dramaturgs i escriptors que estima (Beckett, Sarah Kane, Borchert, Tarkovski,…).

Són molts anys de deixar anar paraules, paraules, paraules i ara pensa que, potser, ha arribat el moment de plegar, de dir prou… de callar.

Birnam és un acte de voyeurisme. És mirar pel forat del pany d’un camerino i veure la soledat i fragilitat d’un veterà actor, desorientat i reflexiu abans de la funció. Els pensaments li venen de cop i fugen precipitats amb veu alta, un darrere l’altre, els vomita d’una forma impulsiva i inconscient mentre el temps avança implacable cap al moment en què haurà de tornar a sortir allà fora, a l’escenari. O no!

Organitza
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-