Venda d'entrades

L'ORENETA

Divendres 4 de novembre
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès
Gestiona
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-

L'ORENETA

Divendres 4 de novembre

Data Hora
04
Novembre Divendres
20:00 h
Comprar

La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, L'oreneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l'any anterior.

A escena hi ressonen els trets del Pulse,  els atemptats de la Sala Bataclan de París, del passeig marítim de Niça, l'estació d'Atocha, la Rambla de Barcelona, i de tants d'altres llocs que han sofert atacs i assassinats similarars i  incomprensibles. L'Oreneta parla de tots aquests llocs colpejats per l'horror indiscriminat,.  perquè el buit que deixa la pèrdua és el mateix en tots els idiomes, intenta comprendre les conseqüències de l'odi i explora les estratègies que tots plegats utilitzem perquè no ens destrueixin l'ànima.

L'Amèlia i el Ramon encara no han aconseguit guarir la seva quan es troben per primer cop. Tots dos tenen prou motius per fer-se encara més mal, però també es poden reconèixer en el dolor de l'altre i evitar que les bèsties i la por guanyin.

 

Gestiona
Ajuntament de Cerdanyola
935 808 888
-